• THE CENTRAL ATRIUM SPACE - Frontline Offices - SPOL Architects
    THE CENTRAL ATRIUM SPACE   1/7
  • OFFICE SPACE FACING STRANDEN - Frontline Offices - SPOL Architects
    OFFICE SPACE FACING STRANDEN   2/7
  • CELL OFFICE WALL WITH ACOUSTIC CEILING - Frontline Offices - SPOL Architects
    CELL OFFICE WALL WITH ACOUSTIC CEILING   3/7
  • OFFICE SPACE FACING ATRIUM - Frontline Offices - SPOL Architects
    OFFICE SPACE FACING ATRIUM   4/7
  • BRIDGE ACROSS THE ATRIUM - Frontline Offices - SPOL Architects
    BRIDGE ACROSS THE ATRIUM   5/7
  • OFFICE SPACE TO LET - Frontline Offices - SPOL Architects
    OFFICE SPACE TO LET   6/7
  • OFFICE SPACE LET OUT - Frontline Offices - SPOL Architects
    OFFICE SPACE LET OUT   7/7

Frontline Offices

Mot Lyset

I den trinnvise ombyggingen av 5. etasje i Verkstedhallene på Aker Brygge, var målet å effektivisere arealbruken samt å skape logiske inndelinger mellom kontorområder for Frontline og attraktive kontorlokaler for utleie. Samtidig måtte prosjektet innpasses i eksisterende bygningsstruktur og konstruksjoner og integrere interiørløsninger fra ulike epoker, slik at minst mulig måtte rives og bygges om.

Både planløsning og utforming vektlegger å bringe utsikt og dagslys fra atriet og fasadene så langt inn i bygningen som mulig, og derved skape luftige og behagelige arbeidsområder tilpasset de tett møblerte kontormiljøene, typiske for shippingindustrien, der man arbeider tett sammen.

SHARE

DETALJER

Client

Frontline

Location

Oslo, Norway

Year

2015-19

Programme

Transformation of one office floor in former industrial building at Aker Brygge.

Area

1 900 m2

Status

Completed 2019

Team

Jens Noach, Adam Kurdahl, Tiago Sjøblom Tavares, Naofumi Namba, Elise Gaare Ytterstad, Julia Lacombe, Petter Habostad

Contractor

Lohne & Lauritzsen AS

Electrics

KM Elektro

Ventilation

Ing. S.D. Baastad

Sanitary

Flush VVS

Category
Kontor, Gjenbruk, Interiør
Tags
1